Overwint alles

Echte liefde overwint alles! Vanmorgen mocht ik een loveshoot maken van een prachtig stel dat dit weekend 32 jaar getrouwd is. Volgens de bruiloftsjaren betekend dat: “Na 30 jaar lief en leed te hebben gedeeld vier je het parel huwelijk. Geef je partner mooie oorbellen of pak het origineler aan en koop een mooi zacht dekbed in de kleur van parels.”
Of dit gebeurt is geen idee haha maar ze waren wel 2 parels voor mijn camera’s!

Ongedwongen

Ik ben niet echt van de geregisseerde foto’s, en natuurlijk ontkom je er niet aan. Maar het fijnst is het als mensen gewoon heerlijk hun zelf zijn en hun ding doen. Want zeg zelf, verplicht lachen kan jij dat? Ik vind het zelf ook altijd zo’n moeilijk moment als je voor de camera staat.
Nee bij mij mag je lekker je zelf zijn, en natuurlijk ontkomen we er niet aan dat ik even zeg kijk elkaar aan of doe even dit of dat. Maar vaak gebeurt er daarna meteen wat spontaans zoals een lach of een kus. Dat zijn toch super fijne momenten?
Lekker genieten van elkaar en de natuur en tja dat ik er dan toevallig ook nog ben ­čśë koppen we hem meteen even in toch!

Oude film

Zoals jullie wel weten ben ik groot van fan de ouderwetse film. Tegenwoordig hebben ze deze oude films in digitale vorm.
Heerlijk proberen met de “Kodak Gold 200” of de “TRI-X”, het zegt jullie waarschijnlijk niet zoveel maar dit vind ik nou echt een mooie manier om moderne foto’s weer oud leven in te blazen.

Vertel wat is het geworden?!

Nou ik zal jullie niet te lang in spanning houden, hierbij de resultaten: